Sulje x

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomen Puheopisto on viestintäosaamisen kehittäjä.
Valmennamme tuloksellisuutta vuorovaikutukseenne.

Vielä ehdit ilmoittautua 2 tunnin äänenkäytön valmennukseen.  Valmennuksessa ei jäädä pönöttämään, vaan pääset harjoittelemaan sinulle hyödyllisiä äänenkäytön harjoituksia sekä saat tärkeän vinkkejä tärkeän työvälineesi huoltoon. Toteutamme valmennuksen Suomen Puheopiston koulutustiloissa 13.12.2018 klo 9-11. Lisää tietoa tästä!

 

Kaikille avoin Vaikuta minuutissa -valmennus 13.2.2019 klo 8.30-11, Kulttuuritehdas Korjaamolla. Tule kuulemaan, kuinka oman asiantuntemuksen tiiviillä ja napakalla esittämisellä voidaan vakuuttaa kuulija vaikka aikaa ei olisi kuin minuutti. Valmennuksen hinta on 365 euroa (sis. alv 24 %) ja hinta sisältää lounaan. Valmennus on osa Arvorakennus 2019 -seminaaria. Voit osallistua koko seminaariin tai vain aamupäivän valmennukseen. Ilmoittaudu täällä!

 

 

Resonaattoriputki on oivallinen työkalu äänenhuoltoon. Voit tutustua siihen paremmin Puheen Vuoro -blogissa tai ostaa resonaattoriputken + opastusvalmennuksen Puheopistolta suoraan. Käy tutustumassa valmennuspakettiin tästä!

 

 

 

 

 

Puheakatemian syksyn ja kevään valmennuspäivät on julkaistu! Tutustu niihin Puheakatemia-osiosta.