Sulje x

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomen Puheopisto on viestintäosaamisen kehittäjä.
Valmennamme tuloksellisuutta vuorovaikutukseenne.

Viestinnän nousukierre

Viestinnän nousukierre on Suomen Puheopiston asiantuntijaryhmän kehittämä valmennuskokonaisuus.  Sen erityispiirteitä ovat prosessiluonteisuus sekä monipuoliset valmennusmenetelmät. Viestinnän nousukierre -valmennuksissa voit kehittää esiintymistaitojasi, äänenkäyttöäsi tai työyhteisösi vuorovaikutusta.

Jokaiseen valmennuskokonaisuuteen sisältyy vähintään kolme lähijaksoa sekä etukäteen tehtävä viritystehtävä ja välitehtävät. Valmennuksen pilkkominen osiin auttaa tutkimusten mukaan oppien siirtymistä työhön, kun valmennusjaksojen välissä on aikaa soveltaa opittua.

Tutustu tarkemmin valmennusten sisältöön oheisten esitteiden avulla.

Pätevöidy esiintyjänä -valmennuksen

osallistujat kehittävät kolmen päivän aikana esiintymistaitojaan monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tavoitteena on pätevöityä esiintyjänä ja suorittaa SPO-sertifikaatti.

Toimiva ääni ilmaisee -valmennus

antaa perustietoa äänestä ja ääneen vaikuttavista tekijöistä. Osallistuja saa ohjausta ja keinoja kehittää omaa ääntänsä.

Työyhteisön vuorovaikutusvalmennuksessa

osallistujat tarkastelevat työyhteisönsä viestintää sekä etsivät aktiivisesti ratkaisuja ja luovat ohjeita, jotta viestintäilmapiiri saataisiin hyväksi ja vuorovaikutus entistäkin tuloksellisemmaksi.