ÄÄNENKÄYTTÖ

ÄÄNENKÄYTTÖ

Äänenkäytön valmennuksissamme opit terveen ja ilmaisuvoimaisen äänen tuottamisen. Valmennuksissamme on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta.

Ääni työvälineenä

Valmennus on suunnattu kaikille, jotka käyttävät työssään paljon ääntään ja haluavat parantaa äänenkäyttötapaansa. Valmennuksessa saat tietoa äänenkäytön perusteista, äänen huoltamisesta sekä äänihäiriöiden ehkäisemisestä ja hoidosta.

Ilmaisullinen ääni

Puheilmaisun pitää tukea puheen sisällön tavoitteita ja luoda positiivinen ja persoonallinen mielikuva puhujasta. Valmennuksessa saat tietoa äänenkäytön tekniikasta ja harjoittelet äänellisten voimavarojesi kehittämistä. Opit ilmaisuvoimaisen äänen merkityksen ja tuottamisen.

Vakuuttava ääni ja taitava puhelinpalvelu

Valmennuksessa harjoittelet taitavan ja tuloksellisen puhelinasiakaspalvelun vaatimia viestintätaitoja. Vakuuttavalla äänenkäytöllä ja taitavalla tilanteenhallintataidolla pääset asiakaspalvelutyössä tuloksiin.

Äänianalyysi

Äänianalyysissä puheterapeutti analysoi äänentuottoasi, hengityksiä ja artikulaatiosi toimivuutta. Myös ryhti ja vartalon asento puhuessa tarkistetaan. Saat käytännön välineitä tärkeän työvälineesi huoltamiseen ja monipuoliseen käyttämiseen.

Äänenhuollon apuvälineet + opastus

  • Resonaattoriputken avulla harjoitat äänen fysikaalista toimintaa
  • Vesipiipun avulla kosteutat ja huollat ääntöväylääsi ja äänihuuliasi

Valmennuksessa (kesto 45 min.) saat apuvälineen ja käyttöopastuksen.
Paketin hinta on 93 € (75 € + alv).

LATAA ILMAINEN OPAS

ÄÄNENHUOLLON 10 PERUSOHJETTA

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ