Sulje x

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomen Puheopisto on viestintäosaamisen kehittäjä.
Valmennamme tuloksellisuutta vuorovaikutukseenne.

Äänenkäyttö

Tuntuuko sinusta, että äänesi väsyy ja käheytyy? Haluatko ehkäistä äänihäiriöitä ja saada äänesi kestämään?

Ääni on tärkeä työväline lähes jokaisessa ammatissa ja työtehtävässä. Se myös vaikuttaa kuulijan mielikuvaan edustamastamme organisaatiosta. Pidä tärkeä työvälineesi kunnossa!

Äänenkäytön valmennuksissamme opit terveen ja ilmaisuvoimaisen äänen tuottamisen. Valmennuksissamme on mahdollisuus saada myös henkilökohtaista ohjausta.

Autamme sinua kehittymään esimerkiksi seuraavien valmennusten avulla:

Ääni työvälineenä

Valmennus on suunnattu kaikille, jotka käyttävät työssään paljon ääntään ja haluavat parantaa äänenkäyttötapojaan. Valmennuksessa saat tietoa äänenkäytön perusteista, äänen huoltamisesta sekä äänihäiriöiden ehkäisemisestä ja hoidosta.

Ilmaisullinen ääni

Puheilmaisun tulee tukea puheen sisällön tavoitteita ja luoda positiivinen ja persoonallinen mielikuva puhujasta. Valmennuksessa saat tietoa äänenkäytön tekniikasta ja harjoittelet äänellisten voimavarojesi kehittämistä. Opit ilmaisuvoimaisen äänen merkityksen ja tuottamisen.

Äänen vuosihuolto

Äänen vuosihuolto on työkykyä ylläpitävää koulutusta. Valmennuksessa tarkastellaan oikeaa äänentuottoa ja ohjataan osallistujaa hyödyntämään äänensä voimavaroja. Koulutuksessa saat käytännön tietoa ja ohjeita äänen huoltamiseen ja monipuoliseen käyttämiseen.

Taitava palvelu puhelimessa

Valmennuksessa harjoitellaan taitavan ja tuloksellisen puhelinasiakaspalvelun vaatimia viestintätaitoja. Vakuuttavalla äänenkäytöllä ja taitavalla tilanteenhallintataidolla päästään asiakaspalvelutyössä tuloksiin.

Äänianalyysi

Äänianalyysissä puheterapeutti analysoi, tuotatko ääntä terveesti ja taloudellisesti sekä miten hengitys ja artikulaatio toimivat. Myös ryhti ja vartalon asento puhumistilanteessa tarkistetaan. Saat käytännön välineitä keskeisen työvälineesi huoltamiseen ja monipuoliseen käyttämiseen.

Haluatko kehittää ja huoltaa ääntäsi? Rakennamme sinulle tarpeittesi mukaisen kokonaisuuden.

Resonaattoriputki + opastus

Resonaattoriputken avulla huollat ääntäsi helposti. Veden ja lasisen resonaattoriputken avulla tehdään harjoituksia, jotka saavat aikaan paineen vaihtelua ääntöväylässä, mikä vuorostaan lisää äänihuulien optimaalista kontaktia. Valmennus kestää 40 min, jonka aikana sinulle tehdään äänianalyysi, määritetään oikean kokoinen resonaattoriputki sekä opastetaan sen käytössä. Saat mukaasi harjoitusohjeet ja resonaattoriputken sekä  -suojan. Valmennuspaketin hinta on 99.20€ (80€+alv).