ESIINTYMISTAITO

Valmennuksissamme saat tietoa ja käytännön vinkkejä esiintymisen eri osa-alueista. Pääset myös soveltamaan oppeja harjoituksissa, joista osa voidaan videoida.

Asiantuntija esiintyjänä

Valmennuksessa perehdymme onnistuneen esityksen edellytyksiin: esityksen valmisteluun ja rakenteeseen sekä jännityksen käsittelemiseen ja sanattomaan viestintään. Esiintymisvalmennuksen jälkeen sinulla on selkeämpi kuva omista vahvuuksistasi esiintyjänä ja olet saanut vinkkejä taitojesi kehittämiseksi.

Vaikuta minuutissa – pitchausvalmennus

Nopeassa yritysesittelyssä eli pitchauksessa ja palaveripuheenvuoroissa tarvitset nopean vaikuttamisen taitoja. Ydinviestin kiteyttämiseen ja vakuuttavaan puhumiseen keskittyvässä valmennuksessa pohdimme, kuinka viestin saa perille lyhyessäkin ajassa. Napakan puheenvuoron toteuttamista pääset kokeilemaan minuuttiharjoituksessa.

Menesty mediassa

Mediavalmennus paneutuu tv- ja radiohaastatteluihin sekä lehdistötilaisuuden pitämiseen. Käymme läpi sekä haastateltavana olemisen periaatteita että toimittajan näkökulmaa. Valmennuksen jälkeen tiedostat, mitä asioita sinun on otettava huomioon haastattelupyynnön saatuasi.

Varmuutta esiintymiseen – esiintymistaidon valmennus jännittäjille

Erityisesti esiintymisjännityksen hallintaan keskittyvässä valmennuksessa saat ohjausta jännityksen muuttamiseksi positiiviseksi tekijäksi. Valmennuksen jälkeen sinulla on välineitä, joita käyttämällä esiintyminen ei aiheuta paniikkia.

Vuorovaikutustaidot kouluttajan työssä

Tämä kouluttajavalmennus ei ole pelkästään kouluttajille suunnattua esiintymiskoulutusta, vaan pureudumme laajemmin koulutustyön erityishaasteisiin. Valmennus antaa sinulle välineitä vuorovaikutteisten ja kiinnostavien koulutustilaisuuksien toteuttamiseen.

Webinaari -esiintyjän selviytymispaketti

Webinaareihin ja muihin verkkoesiintymistilanteisiin keskittyvässä valmennuksessa saat tuoreita keinoja koukuttaaksesi yleisösi ja pitääksesi yllä mielenkiintoa. Tässä esiintymisvalmennuksessa saat myös vinkkejä, millainen esitysgrafiikka toimii webinaarissa.

Presentation Training in English

Present with Pizzazz, Presence and Professionalism. We believe that communication is a learnable skill and when you learn the correct tools to be a great communicator you gain the confidence, power and strategies to success in presentations. In our Presentation Skills Training you learn to give a powerful, informative presentation with the How, What and Who method that leaves an impression.

LATAA ILMAINEN OPAS

10 VINKKIÄ ESIINTYMISJÄNNITYKSEN HALLINTAAN

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ