Sulje x

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomen Puheopisto on viestintäosaamisen kehittäjä.
Valmennamme tuloksellisuutta vuorovaikutukseenne.

Esiintymistaito

Esiinnytkö työssäsi usein? Oletpa asiantuntija, myyjä, kouluttaja tai esimies, tarvitset taitoa kiinnostavan ja vakuuttavan esityksen rakentamiseksi – niin kasvokkain kuin verkossakin.

Valmennuksissamme saat tietoa ja käytännön vinkkejä esiintymisen eri osa-alueista. Pääset myös soveltamaan oppeja harjoituksissa, joista osa voidaan videoida.

Lue lisää esiintymiskoulutuksemme hyödyllisyydestä täältä.

Autamme sinua kehittymään esimerkiksi seuraavasti:

Asiantuntija esiintyjänä

Valmennuksessa perehdymme onnistuneen esityksen edellytyksiin: esityksen valmisteluun ja rakenteeseen, jännityksen käsittelemiseen ja sanattomaan viestintään. Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeämpi kuva omista vahvuuksistasi esiintyjänä ja olet saanut vinkkejä, miten kehittää taitojasi.

Vaikuta minuutissa

Ydinviestin kiteyttämiseen ja vakuuttavaan puhumiseen keskittyvässä valmennuksessa pohdimme, kuinka viestin saa perille lyhyessäkin ajassa. Napakan puheenvuoron toteuttamista pääset kokeilemaan käytännössä minuuttiharjoituksella.

Menesty mediassa

Valmennus paneutuu tv- ja radiohaastatteluihin sekä lehdistötilaisuuden pitämiseen. Käymme läpi sekä haastateltavana olemisen periaatteita että toimittajan näkökulmaa. Valmennuksen jälkeen tiedostat, mitä asioita sinun on otettava huomioon haastattelupyynnön saatuasi.

Varmuutta esiintymiseen – esiintymistaidon valmennus jännittäjille

Erityisesti esiintymisjännityksen hallintaan keskittyvässä valmennuksessa saat ohjausta jännityksen muuttamiseksi positiiviseksi tekijäksi. Valmennuksen jälkeen sinulla on välineitä, joita käyttämällä esiintyminen ei aiheuta paniikkia.

Vuorovaikutustaidot kouluttajan työssä

Tämä valmennus ei ole pelkästään kouluttajille suunnattua esiintymiskoulutusta, vaan pureudumme laajemmin koulutustyön erityishaasteisiin. Valmennus antaa sinulle välineitä vuorovaikutteisten ja kiinnostavien koulutustilaisuuksien toteuttamiseen.

Webinaariesiintyjän selviytymispaketti

Webinaareihin ja muihin verkkoesiintymistilanteisiin keskittyvässä valmennuksessa saat tuoreita keinoja koukuttaaksesi yleisösi ja pitääksesi yllä mielenkiintoa. Tässä valmennuksessa saat myös vinkkejä, millainen esitysgrafiikka toimii webinaarissa.

Haluatko saada viestisi perille? Rakennamme sinulle tarpeittesi mukaisen kokonaisuuden.