STUDIOPALVELUT

STUDIPALVELUT

Puheopiston studiopalvelut vastaavat digiajan viestinnällisiin haasteisiin. Valikoimastamme löydät monipuolisia palveluja webinaareihin, striimaukseen ja sisällöntuotantoon.

Livestriimaus

Studiossamme on täydet valmiudet etätapahtumien laadukkaaseen toteuttamiseen. Esimerkiksi tiedotustilaisuudet, webinaarit ja verkkokoulutukset onnistuvat kätevästi studiostamme käsin. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin tapahtumasi sisällöstä – me hoidamme loput! Viihtyisät studiotilamme ja osaava henkilökuntamme takaavat tapahtumasi onnistumisen.

Laadukas tekninen toteutus on tärkeä osa onnistunutta etätapahtumaa. Lähetykset kuvataan kahdella kameralla. Näin lähetykseen saadaan elävyyttä kuvakulmien vaihtelulla, ja toista kameraa voi hyödyntää esimerkiksi yksityiskohtien poimimiseen. Esiintyjien puhe otetaan talteen puhujiin kiinnitettävillä nappimikeillä, jonka ansiosta kaikkien lähetykseen osallistujien puhe välittyy selkeänä katsojille.

Lähetykseen voidaan lisätä myös grafiikkaa, esimerkiksi Powerpoint -dioja, kuvia tai muuta sisältöä. Teknikkomme hoitaa tarkkaamossa kuvakulmien vaihdot ja esitysgrafiikan lisäämisen lähetykseen, ja esiintyjät voivat tarkkailla katsojille näkyvää valmista kuvaa monitorista esityksen aikana.

Striimauskalusto kulkeutuu mukanamme myös studion ulkopuolelle. Lähetys onnistuu siis myös vaikka oman toimistosi neuvottelutilasta. Voit päättää sijainnin vapaasti, me huolehdimme tekniikasta ja tapahtumasi sujuvasta striimaamisesta.

Livestriimaus + sparraus

Striimauspalvelun lisäksi tarjoamme verkkoesiintymiseen kohdennettua esiintymisvalmennusta ja konsultointia. Autamme ja tuemme etätapahtumasi toteuttamisessa esiintymistä, materiaalia ja tekniikkaa myöten alusta loppuun. Kanssamme onnistut varmasti, vaikka sinulla ei olisi entuudestaan kokemusta webinaarin järjestämisestä. Kokenutkin esiintyjä saa sparrauksestamme lisäpotkua esitykseensä.

Valmennuksen voit tilata myös muualla kuin studiossamme striimattavan lähetyksen yhteyteen.

Sisällöntuotanto

Tarjoamme livelähetysten ja valmennusten lisäksi myös sisällöntuotantopalveluja. Toteutamme pieniä videoprojekteja asiakkaidemme tarpeisiin. Esimerkiksi esittelyvideot yrityksestä, haastattelut ja muut videotuotannot onnistuvat kanssamme helposti. Videot toimivat erinomaisesti markkinoinnissa ja tiedottamisessa, ja videosisällöt ovat yksi tehokkaimmista keinoista kertoa yrityksesi tarinaa.  Autamme asiakkaita myös videoprojektien suunnittelussa ja käsikirjoittamisessa.

Äänituotanto- ja suunnittelu

Toteutamme myös äänituotantoa ja -suunnittelua asiakkaidemme tarpeisiin. Studiossamme onnistuvat korkealaatuiset voiceoverit ja podcastit. Huipputason podcast -mikkimme takaavat äänityksen korkean laadun. Saat halutessasi meiltä valmennusta oman äänesi käyttöön, ja voit myös tilata meiltä voiceover-raitoja äänenkäytön ammattilaisten tekeminä.

Valmennus

Järjestämme studiossamme webinaariympäristöön kohdennettua esiintymisvalmennusta. Kanssamme pääset harjoittelemaan webinaariesiintymistä ihanteellisessa ympäristössä. Pääset katsomaan esiintymistäsi tallenteelta ja analysoimaan esitystäsi asiantuntijoidemme kanssa. Jos sinulla on tärkeitä webinaariesiintymisiä edessäsi, voimme yhdessä hioa esityksesi huippukuntoon. Järjestämme studiovalmennuksia myös pienille ryhmille. Meiltä saat valmennusta myös studio- ja webinaaritekniikan käyttöön.

Studion vuokraus

Studiotilaamme saa myös vuokrattua vapaaseen omaan käyttöön. Ota yhteyttä ja kysy vapaita aikoja!

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ