Sulje x

Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Suomen Puheopisto on viestintäosaamisen kehittäjä.
Valmennamme tuloksellisuutta vuorovaikutukseenne.

Kirjallinen viestintä

Osaatko kirjoittaa niin, että lukijasi ymmärtää asiasi? Tietääkö korjausohjelmasi pilkun paikan? Miten hymyilet asiakkaalle sähköpostissa?

Useimmat meistä kirjoittavat työkseen. Lähetämme sähköpostia, teemme tiedotteita, sorvaamme selvityksiä, raapustamme raportteja ja työstämme tarjouksia. Selkeät, havainnolliset ja huolitellut tekstit auttavat lukijaa vastaanottamaan viestisi. Lisäksi ne rakentavat organisaatiosta luotettavan ja vakuuttavan kuvan.

Suomen Puheopiston valmennuksissa saat tietoa ja käytännön harjoitusta erilaisten tekstien tekemiseen. Sinulla on myös mahdollisuus saada henkilökohtaista palautetta teksteistäsi.

Voimme auttaa sinua kehittymään esimerkiksi seuraavasti:

Oman tekstin kielenhuolto

Vakuuttava viesti on selkeä, looginen ja oikeakielinen. Valmennuksessa saat työkaluja tekstien tuottamiseen ja viimeistelyyn. Kieli elää ja muuttuu – siksi kirjoitustaitoja kannattaa päivittää.

Tehokas ja selkeä sähköpostiviestintä

Sähköposti on helppo ja nopea tapa viestiä, ja moni postilaatikko pullisteleekin viestitulvasta. Valmennuksen avulla opit viestimään ytimekkäämmin ja valikoidummin – ja vähemmän.

Sähköinen asiakasviestintä

Olemme yhteydessä asiakkaisiin paljolti tekstin välityksellä. Valmennuksen jälkeen osaat rakentaa vuorovaikutusta viesteihisi ja mukauttaa viestisi kulloisenkin välineen mukaan.

Vakuuta verkossa

Internet on jo kauan ollut meille kanava, josta etsimme tietoa muun muassa erilaisista palveluista. Niinpä organisaatioiden kannattaa hioa verkkoviestintänsä toimivaksi. Valmennuksessa opitaan kirjoittamaan informatiivista, kiinnostavaa ja helposti silmäiltävää verkkotekstiä.

Kirjalliseen viestintään kannattaa panostaa!