KIRJALLINEN VIESTINTÄ

Kirjallisen viestinnän valmennuksissamme saat tietoa ja käytännön harjoitusta erilaisten tekstien tekemiseen. Sinulla on myös mahdollisuus saada henkilökohtaista palautetta teksteistäsi.

Oman tekstin kielenhuolto

Tekstinhuollon valmennuksessamme opit tyylikkäämpää kielellistä ilmaisua ja saat harjoitella omien tekstiesi muokkaamista. Omat tekstisi voivat olla esimerkiksi tarjouksia, raportteja tai muita dokumentteja.

Tehokas ja selkeä sähköpostiviestintä

Sähköposti on helppo ja nopea tapa viestiä. Millaisen kuvan se tarjoaa organisaatiostasi ja osaamisestasi? Valmennuksessamme opit viestimään ytimekkäästi ja selkeästi.

Sähköinen asiakasviestintä

Olemme yhteydessä asiakkaisiin monissa eri kanavissa: sähköpostissa, chatissa ja somessa. Valmennuksen jälkeen osaat rakentaa vuorovaikutusta viesteihisi ja mukauttaa sanomasi kulloiseenkin välineeseen sopivaksi.

Digiviestijän vuorovaikutustaidot

Internet ja sosiaalinen media ovat muuttaneet tapoja tavoittaa viestintäkumppanit, joten organisaation kannattaa hioa digiviestintänsä toimivaksi. Valmennuksessa opit kirjoittamaan informatiivista, kiinnostavaa ja helposti silmäiltävää tekstiä digitaalisiin kanaviin esim. blogi ja some.

LATAA ILMAINEN OPAS

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ